Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Tehokasta treenaamista personal trainerin avulla

Pure Hero favicon

Ilmajooga Tampere

Ilmajooga Tampere on loistava treenaamismuoto. Sen avulla rentoutat mielen ja koko kehon. Se myös vahvistaa lihaksia ja kohottaa kuntoa. Ilmajoogaa on turvallista harrastaa ammattilaisen avustuksella. Valmentajamme ovat koulutettuja ohjaajia, jotka neuvovat sinut turvallisesti ilmajoogan saloihin.

Pure Hero favicon

Kuntosalivalmennus

Kuntosalivalmennuksen avulla saavutat tuloksia

Kuntosalivalmennus on tehokas keino saavuttaa tuloksia. Valmentaja tekee sinulle räätälöidyn henkilökohtaisen ohjelman, jota noudattamalla saavutat tuloksia nopeasti. Lihasten vahvistaminen ei ole vaikeaa.

palvelut

Kuntotestaus

Haluatko tietää, millaisessa kunnossa olet? Kuntotestaus kertoo sinulle lähtötason, edistymisen ja antaa myös valmentajalle tärkeää osviittaa siitä, millaisen harjoitteluohjelman juuri sinä tarvitset. Testaus soveltuu aloittelijoille ja kokeneille treenaajille. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään kartoittamaan kuntosi tilannetta yhdessä.

Ota yhteyttä ammattilaisiin

Täytä lomake niin selvitetään mikä palvelu soveltuu sinulle

Pure Hero favicon  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakaspalautteet

  Asiakkailtamme saatu palaute

  Etsin itselleni sopivaa joogamuotoa. Löysin sivujenne kautta ilmajoogan. Olen käynyt ilmajoogassa vuoden ja aion jatkaa edelleen. Se rentouttaa mielen ja tekee hyvää koko keholle. Suosittelen kokeilemaan. Ohjaajat ovat ystävällisiä ja avuliaita.
  Sanni
  Ilmajooga
  Aloin käydä salilla, mutta en osannut käyttää laitteita oikein. Löysin teidän kauttanne kuntosalivalmentajan, jonka avulla opin laitteiden käytön ja sain aikaan tuloksia. Lihaskunto kasvoi tehokkaasti pienessä ajassa. Tarkoituksena on jatkaa salilla käymistä.
  Jari
  Kuntosalivalmennus
  Halusin tietää missä kunnossa olen. Olen hakemassa opiskelemaan ammattiin, jossa vaaditaan todella hyvää kuntoa. Sain tietää lähtökuntoni ja käyn säännöllisesti testaamassa kuntoni kohoamista. Tästä on todella suuri apu opiskeluja ajatellen.
  Mika
  Kuntotestaus
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen