Siirry suoraan sisältöön

Pure Hero

Kuntoilun ammattilainen

Olemme kuntoilun ammattilaisia, jotka ovat kouluttautuneet alalle. Urheilu kuuluu meidän arkeen, ja haluamme auttaa muitakin kuntoilemaan. Olemme yritys, joka on toiminut alalla useita vuosia. Kaikilla henkilökuntamme jäsenellä on alan koulutus. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Treenaaminen on tehokasta, kun sen tekee oikein. Me olemme juuri sitä varten, että annamme ohjeita ja opastamme treenaamisen saloihin. Teemme sinulle räätälöidyn ohjelman, jota noudattaen pääset tavoitteeseesi. Jos siis etsit itsellesi valmentajaa, ota yhteyttä meihin. Voimme alkaa yhdessä suunnitella sinulle sopivaa ohjelmaa. Otamme huomioon asiakkaan henkilökohtaiset ominaisuudet, rajoitteet ja tavoitteet. Henkilökohtainen valmentajasi kannustaa, ohjaa ja seuraa edistymistäsi koko ohjelman ajan.

Pure Hero

Ota yhteyttä ja aletaan yhdessä suunnitella ohjelmaa

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä

Jos etsit kuntovalmentajaa, täytä lomake ja kerro meille tavoitteesi. Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti ja voimme alkaa yhdessä tavoitella unelmiasi.

Pure Hero  * Emme jaa tietojasi.
  Pure Hero

  Personal trainer ohjaa ja kannustaa

  Ammattilaisen avulla kuntoon

  Hyvinvointi ja urheilu kuuluvat valmentajiemme arkipäivään. Valmennamme kaikentasoisia ihmisiä. Olemme valmentaneet kilpatason urheilijoita sekä aivan aloittelijoita, joilla kokemusta ei vielä ole lainkaan. Pidämme huolen, että treeni kohdistuu oikein ja treenaaminen on turvallista ja tehokasta. Emme jätä huomiotta myöskään ravintoa. Teemme valmennettavillemme ruokavalion, joka tukee treenaamista ja auttaa pääsemään tavoitteisiin. Muistutamme levon tärkeydestä ja ravinnon merkityksestä. Tsemppaamme ja seuraamme valmennettavan edistymistä. Meiltä voi kysyä mitä tahansa liittyen ravintoon ja urheiluun. Ammattilaisemme auttavat sinua mielellään ratkomaan ongelmia. Mikäli motivaatiopula iskee, lupaamme tehdä kaikkemme, että motivaatio palaa ja liikunta maistuu jälleen.

  Monipuolisia palveluja jokaiselle

  Liikunta ei vaadi kuin motivaatiota ja oikeaa asennetta. Olemme täällä juuri siksi, että tuemme ja rohkaisemme sinua treenaamaan oikein. Mikäli haluat, voimme olla yhteydessä myös etäyhteyksien avulla. Voimme olla yhteydessä muun muassa videopuhelun avulla, jolloin voimme varmistaa, että treeni tapahtuu oikein. Voimme myös tulla paikanpäälle varmistamaan treenin onnistumisen. Treenaaminen ei siis ole sidottuna vain sisätiloihin. Porrastreeni ulkona on mitä parhainta liikuntaa. Tulemme siis sovittaessa sinne, missä ikinä haluatkin treenata.

  Pure Hero
  Pure Hero
  Pure Hero

  Pure Hero tarjoaa ammattilaisten palveluja

  Henkilökuntamme jäsenet ovat koulutettuja ammattilaisia

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen