Kuntosalivalmennus

Yksi tarjoamamme palvelu on kuntosalivalmennus, joka auttaa aloittelijankin alkuun. Kuntosali Tampere ja oma kunto-ohjaaja neuvovat ja tsemppaavat sinua lajin pariin. Valmennus on yksilöllistä ja lähtötasosi huomioon ottavaa. Sen on tarkoitus saada sinut innostumaan kuntosaliharjoittelusta. Se soveltuu sinulle, vaikka kuntosaliharjoittelu ei olisi entuudestaan tuttua.

Kuntosaliohjaaja Tampere on mahdollista palkata meidän kauttamme joko lyhyeksi tai hieman pidemmäksikin aikaa. Sinä itse päätät, kuinka pitkäksi jaksoksi haluat valmentajan palkata. Parhaaseen tulokseen pääset, mikäli palkkaat valmentajan hieman pidemmäksi aikaa varmistamaan motivaation säilymisen ja oikeat tekniikat, sekä valvomaan sinulle laaditun ohjelman noudattamista.

Nekala ja Kauppi ovat paikkoja, joissa toimimme. Kunto-ohjaajan palvelu soveltuu muun muassa oman lajisi tueksi, kehittämään lihaskuntoa. Teemme jokaiselle aina alkukartoituksen, jonka jälkeen suunnittelemme yksilöllisen saliohjelman.

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous

Kuntosalivalmennus on edullinen ja helppo tapa kohottaa kuntoa.

Pyydä tarjous

Kuntosaliohjelma voidaan laatia jokaisen asiakkaan lähtötaso ja rajoitteet huomioiden. Rakennamme ohjelman yksilöllisten ominaisuuksien mukaan. Ei siis ole olemassa valmista ohjelmaa, joka soveltuu jokaiselle, vaan jokaiselle laaditaan oma ohjelma. Näin taataan tehokas ja turvallinen treeni, joka tuottaa tuloksia. Ammattitaitoinen valmentaja osaa ohjata sinua tekemään harjoitteet niin, että teho kohdistuu oikeisiin paikkoihin, eikä harjoituksista ole terveydellistä haittaa. Ota yhteyttä niin kerromme lisää ja voimme alkaa suunnitella ohjelmaa.

Pyydä tarjous

Kokemuksia kuntosalivalmennuksesta

Asiakkaiden palautteita

Olin jo pitkään haaveillut aloittavani kuntosaliharjoittelun. En vaan tiennyt miten ja missä. Löysin sivujenne kautta ammattitaitoisen valmentajan, jonka ansiosta treenaaminen alkoi luistaa ja tuloksia alkoi näkyä jo parin viikon jälkeen.

Linda

Kuntosalivalmennus

Halusin alkaa kasvattaa lihamassaa oikeaoppisesti, joten palkkasin avukseni valmentajan. Valmentajan avulla treenit olivat tehokkaita ja lihasmassa alkoi kasvaa vauhdilla. Jatkan harjoitusten tekemistä ja valmentaja motivoi, mikäli joskus motivaation puute iskee.

Mikko

Kuntosalivalmennus

Yksin treenaaminen alkoi maistua puulta, joten palkkasin ammattimaisen valmentajan avukseni. Motivaatio kasvoi kovaa vauhtia, kun tuloksia alkoi tulla. Enää en halua treenata omin avuin, vaan luotan ammattilaisen minulle tekemään ohjelmaan.

Henri

Kuntosalivalmennus

Otamme sinuun yhteyttä 48h sisällä

Kun olet lähettänyt meille yhteydenottolomakeen, otamme sinuun yhteyttä parin seuraavan arkipäivän sisällä. Haastattelemme sinua ja kartoitamme lähtötilanteen. Pyrimme yhdessä löytämään oikeat tavat treenata ja motivaation, joka joskus saattaa olla hieman hukassa. Valmentaja Valmentajamme ovat ammattitaitoisia ja koulutettuja, joten heihin voit luottaa. Voit olla varma, että treenaaminen on myös tehokasta.

Otamme
Otamme
Otamme

Kaikki tarjoamamme palvelut toteutetaan koulutettujen ohjaajien toimesta. Valmentajamme ovat koulutettuja vetämään juuri kyseisen lajin treenejä. Koulutamme valmentajiamme jatkuvasti, jotta ammattitaito pysyy ajantasalla.

Ammattilaiset ohjaavat sinut saliharjoittelun saloihin

Saattaa olla vaikeaa oppia kuntosalilaitteiden käyttöä yksin, ilman kokeneemman neuvoja. Juuri siksi haluammekin tarjota mahdollisuuden opetella ammattilaisen avustuksella.

Kuntosaliohjaajan palkkaaminen varmistaa taatusti hyvän lopputuloksen. Valmentaja huolehtii motivoinnistasi, ohjelman noudattamisesta, tulosten seuraamisesta ja harjoitteiden toimivuudesta. Valmentajan kanssa treenaaminen tuottaa monin verroin tuloksia verrattuna itsenäiseen harjoitteluun. Valmentajan tekemän ohjelman avulla saavutat tuloksia nopeammin ja turvallisemmin. Näin ollen tulosten saavuttaminen on varmaa.

Kuntosaliohjaaja Tampere antaa sinulle mahdollisuuden treenata oikealla tavalla ja tehokkaasti. Mikäli haluat päästä kuntoon vauhdilla, kannattaa palkata valmentaja avuksi.

Pyydä tarjous

Valmentajamme ovat ammattilaisia.

Kuntosaliohjaaja Tampere on tehokas palvelu jokaiselle

Personal trainer Tampere tarjoaa ammattimaiset valmentajat varmistamaan tavoitteiden saavuttamisen ja ohjelman noudattamisen. Kaikki yrityksemme valmentajat ovat koulutettuja ja päteviä ammattilaisia.

Kuntosalivalmennus tapahtuu aina koulutetun valmentajan toimesta. Hänet on koulutettu laatimaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtainen ohjelma, joka huomioi asiakkaan tarpeet ja yksilölliset ominaisuudet.

Kuntosalivalmennus varmistaa, että saat aikaiseksi tuloksia. Valmentaja antaa sinulle vinkkejä, motivoi ja neuvoo laitteiden käytössä. Yhdessä valmentajan kanssa opit treenaamaan oikein ja noudattamaan sinulle suunniteltua ruokavaliota, joka tukee treenaamista. Halutessasi voit täydentää palvelua kuntotestillä, jolloin näet konkreettisesti edistymisesi tason. Ota meihin yhteyttä rohkeasti niin voimme alkaa tavoitella unelmiasi yhdessä.