Kuntotestaus

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Siksi haluamme tarjota mahdollisuuden myös testata omaa kuntoa. Kun lihaskunto kasvaa huimaa vauhtia personal trainerin avulla, moni asiakas haluaa testata kuntoaan. Tähän tarkoitukseen tarjoamme kuntotestejä. Kuntotesti kertoo sinulle, millä mallilla kuntosi on.

Kuntotestaus Tampere antaa valmentajallesi tietoa, jonka perusteella hän osaa muokata treeniohjelmaasi, mikäli siihen on tarvetta. Eli paitsi sinä, myös valmentajasi saa arvokasta tietoa testin tuloksista. Omaa kuntoa ei välttämättä pysty helposti itse selvittämään, joten kuntotesti on todella tärkeä ja hyödyllinen apuväline kuntoilun edistymisen seuraamiseen.

Nekala ja Kauppi ovat paikkoja, joissa toimimme ja jossa sinulla on mahdollista päästä testaamaan kuntoasi. Toimipaikkamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä.

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous kuntotestauksesta

Kuntotestaus on edullinen keino selvittää oman kuntonsa tila

Pyydä tarjous kuntotestauksesta

Kuntovalmentaja auttaa sinua kuntotestin avulla selvittämään, millainen on lähtökuntosi ja miten treenaaminen on vaikuttanut kuntoosi. On todella motivoivaa seurata oman kuntonsa kasvamista säännöllisesti. Valmentajillamme on käytössä erityinen taulukko, josta voitte yhdessä katsoa, ovatko omat tuloksesi keskivertoa vai kenties jopa huipputasoa. Kuntotestin jälkeen voit yhdessä valmentajasi kanssa miettiä, tulisiko treeniohjelmaa muuttaa, vai onko se hyvä sellaisenaan. Jokaisen kuntoilijan ja aloittelijan kannattaisi testata oma kuntonsa säännöllisesti.

Pyydä tarjous

Kokemuksia kuntotestauksesta

Asiakaspalautteet

Kuntotestaus antoi minulle tärkeää tietoa siitä, millainen kuntoni on. Lisäksi sain neuvoja, miten voin kohottaa kuntoani ja miten treenaan tehokkaammin. Käyn kuntotestissä säännöllisesti tarkistamassa kuntoni. ja saamassa hyviä vinkkejä treenaukseen.

Jesse

Kuntotestaus

En olisi osannut kuvitella, kuinka paljon hyötyä on kuntotestistä. Itse sain siitä hyödyllistä tietoa, jota voin hyödyntää jatkossa. Se motivoi jatkamaan kuntoilua ja elämäntapamuutosta. Suosittelen jokaista käymään kuntotestissä selvittämässä oman kuntonsa.

Kirsi

Kuntotestaus

Haluan kohottaa kuntoani, sillä toimin ammatissa, jossa kunnon on pysyttävä jatkuvasti hyvänä. Kuntotestin avulla tarkistan säännöllisesti kuntoni tilan. Siitä on ollut valtavasti apua, kun suunnittelen tulevia treenejäni ja kun tarvitsen motivaatiota kuntoiluun.

Jaana

Kuntosalivalmennus

Annamme ohjeita kunnon kohotukseen

Kun olet käynyt kuntotestissä ja saanut tulokset, on aika katsoa niitä hieman tarkemmin. Mikäli et ole tyytyväinen tuloksiin, voit yhdessä valmentajan kanssa miettiä, mitä olisi muutettava, jotta treenaaminen olisi tehokkaampaa ja tavoittaisit tuloksia nopeammin. Autamme sinua siis testin jälkeenkin jatkamaan tehokasta ja motivoivaa treenaamista.

Kaikki valmentajamme ovat alansa parhaimmistoa. Heidät on koulutettu ja ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvasti täydennyskoulutuksilla. Voit siis olla varma, että valmentajien menetelmät ja tiedot ovat nykyaikaisia ja turvallisia.

Ammattilaisten avulla saavutat tavoitteesi nopeasti

Mikäli haluat, voimme koota sinulle palvelupaketin, joka sisältää useampia palveluitamme. Voimme esimerkiksi koota paketin, joka sisältää sekä personal trainerin, että kuntotestauksen.

Palveluiden yhdistäminen on edullista ja se on myös tehokas keino saavuttaa tuloksia. Räätälöimme sinulle oman ohjelman, jota noudattamalla sinun on mahdollista saavuttaa tuloksia lyhyessä ajassa. Kerro vain toiveesi ja tavoitteesi niin valmentajamme tekevät sinulle sopivan ohjelman ja halutessasi ruokavalion tukemaan treenaamista.

Kuntotestaus Tampere antaa sinulle ja valmentajallesi arvokasta tietoa siitä, miten treenaus on edistänyt kuntoasi. Se kartoittaa myös lähtötilanteesi.

Kunnon testaaminen suoritetaan ammattilaisen avulla. Jokainen testaaja on saanut koulutuksen.

Kuntotestaus Tampere suoritetaan ammattilaisen avulla

Personal trainer Tampere ja kuntotestaus ovat ammattilaisten tarjoamia palveluja. Jokainen henkilökuntamme jäsen on saanut koulutuksen kyseiseen tehtävään. Myös vakuutuksemme ovat kunnossa.

Jatkuva henkilöstön koulutus takaa sen, että kaikki palvelut ovat ammattilaisten suorittamia. Voit olla siis huoletta, sillä me huolehdimme vastuullisuudesta puolestasi.

Kuntotestaus ja testin tulos on laadittu kokeneen alan ammattilaisen toimesta. Testin tulos on siis luotettava ja tietenkin myös vertailukelpoinen. Mikäli sinulla on kysyttävää kuntotestauksesta tai muista palveluistamme, vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja esitä kysymyksesi, me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Luottamus ja avoimuus ovat kaikkien palveluidemme kulmakiviä.

Pyydä tarjous