Siirry suoraan sisältöön

Personal trainer hinta

Personal trainer hinta riippuu aina kyseessä olevasta palvelusta. Ota yhteyttä niin voimme kartoittaa tarpeesi ja laskea hinnan juuri sinun tarvitsemallesi palvelulle.

Täytä lomake ja saat tarjouksen

Laskemme sinulle edulliset hinnat

Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen saat meiltä hinnan tarvitsemallesi palvelulle. Otamme sinuun yhteyttä parin arkipäivän sisällä. Kuntosalivalmennus hinta ja personal-trainer-tampere hinta selviävät täytettyäsi lomakkeen. Lähetä meille lomakkeen kautta tarjouspyyntö ja olemme sinuun yhteydessä keskustellaksemme yhdessä tarpeistasi.

Personal trainer hinnat eroavat sen mukaan, mikä palvelu on kyseessä. Edullinen personal trainer -palvelu löytyy meiltä, kun käymme yhdessä läpi, millaista palvelua etsit. Voimme suunnitella ja koota juuri sinun tarpeisiisi vastaavan palvelupaketin, josta selviää tarkemmat hinnat. Täytä siis lomake ja voimme alkaa yhdessä suunnitella palvelupakettia sinun tarpeisiisi. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja on maksutonta.

Saatuasi meiltä tarjouksen, voit itse päättää, haluatko hyväksyä sen, vai olisiko siinä kenties jotakin muutettavaa. Voimme muokata palvelun mieleisiksesi ja tarpeitasi kuunnellen. Jokainen palvelupaketti on yksilöllinen ja räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan. Jätä meille tarjouspyyntö nyt ja voimme aloittaa yhdessä tavoitella pysyvää elämäntapamuutosta ja terveempää elämää.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Personal trainer hinnat

  Kokeilin ilmajoogaa ensimmäisen kerran jokin aika sitten. Se oli positiivinen kokemus. Hain siitä apua stressiin. Se auttoi rauhoittamaan mieltä. Se myös rentoutti koko kehoa. Myös lihasjännitykset helpottivat sen avulla.
  Julia
  Ilmajooga
  Palkkasin itselleni kuntosalivalmentajan, sillä halusin tehdä liikkeet oikein. Sain ohjausta laitteiden käyttöön ja liikkeiden tekemiseen. Huomasin heti, että treeni oli paljon tehokkaampaa valmentajan ohjeilla tehtynä.
  Arttu
  Kuntosalivalmennus
  Olen treenannut itsekseni jo pitkään, mutta halusin tietää, miten kuntoni on kohonnut. Kävin teillä kuntotestissä ja sain palautteen, josta oli apua jatkoa ajatellen.
  Kaisa
  Kuntotestaus

  Personal trainerin palvelut edullisesti

  Personal trainerin palvelut edullisesti ja ammattimaisesti

  Personal trainer hinnat ovat edulliset, koska tarjous lasketaan aina juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Voimme koostaa sinulle sopivan palvelupaketin, jossa ei ole mitään sinulle ylimääräistä. Lähettämällä tarjouslomakkeen meille, saat vastauksena sinulle lasketun tarjouksen, jota voimme yhdessä lähteä tarvittaessa muokkaamaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin voimme lähteä yhdessä tavoittelemaan pysyvää elämäntapamuutosta ja samalla terveempää elämää.

  Personal trainer hinta
  Personal trainer hinta
  Personal trainer hinta
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen