Personal Trainer Hinta

SAAT PARHAAT PERSONAL TRAINERIN TARJOUKSET SÄHKÖPOSTIISI

Täytä lomake ja saat tarjouksen Laskemme sinulle edulliset hinnat

Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen saat meiltä hinnan tarvitsemallesi palvelulle. Otamme sinuun yhteyttä parin arkipäivän sisällä. Kuntosalivalmennus hinta ja personal trainer Tampere hinta selviävät täytettyäsi lomakkeen. Lähetä meille lomakkeen kautta tarjouspyyntö ja olemme sinuun yhteydessä keskustellaksemme yhdessä tarpeistasi.

Personal trainer hinnat eroavat sen mukaan, mikä palvelu on kyseessä. Edullinen personal trainer -palvelu löytyy meiltä, kun käymme yhdessä läpi, millaista palvelua etsit. Voimme suunnitella ja koota juuri sinun tarpeisiisi vastaavan palvelupaketin, josta selviää tarkemmat hinnat. Täytä siis lomake ja voimme alkaa yhdessä suunnitella palvelupakettia sinun tarpeisiisi. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja on maksutonta.

Saatuasi meiltä tarjouksen, voit itse päättää, haluatko hyväksyä sen, vai olisiko siinä kenties jotakin muutettavaa. Voimme muokata palvelun mieleisiksesi ja tarpeitasi kuunnellen. Jokainen palvelupaketti on yksilöllinen ja räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan. Jätä meille tarjouspyyntö nyt ja voimme aloittaa yhdessä tavoitella pysyvää elämäntapamuutosta ja terveempää elämää.

Varaa aika personal trainerille
+
=

Personal trainer hinnat

Asiakkaiden kokemuksia

Kokeilin ilmajoogaa ensimmäisen kerran jokin aika sitten. Se oli positiivinen kokemus. Hain siitä apua stressiin. Se auttoi rauhoittamaan mieltä. Se myös rentoutti koko kehoa. Myös lihasjännitykset helpottivat sen avulla.

Julia

Ilmajooga

Palkkasin itselleni kuntosalivalmentajan, sillä halusin tehdä liikkeet oikein. Sain ohjausta laitteiden käyttöön ja liikkeiden tekemiseen. Huomasin heti, että treeni oli paljon tehokkaampaa valmentajan ohjeilla tehtynä.

Arttu

Kuntosalivalmennus

Olen treenannut itsekseni jo pitkään, mutta halusin tietää, miten kuntoni on kohonnut. Kävin teillä kuntotestissä ja sain palautteen, josta oli apua jatkoa ajatellen.

Kaisa

Kuntotestaus

Personal trainerin palvelut edullisesti ja ammattimaisesti

Personal trainerin palvelut edullisesti

Personal trainer hinnat ovat edulliset, koska tarjous lasketaan aina juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Voimme koostaa sinulle sopivan palvelupaketin, jossa ei ole mitään sinulle ylimääräistä. Lähettämällä tarjouslomakkeen meille, saat vastauksena sinulle lasketun tarjouksen, jota voimme yhdessä lähteä tarvittaessa muokkaamaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin voimme lähteä yhdessä tavoittelemaan pysyvää elämäntapamuutosta ja samalla terveempää elämää.