Siirry suoraan sisältöön

Ilmajooga Tampere

Jooga rentouttaa mieltä ja kehoa

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Siksi haluamme tarjota myös mahdollisuuden ilmajoogan harrastamiseen. Meillä voit kokeilla ilmajoogaa turvallisesti koulutetun ohjaajan avustuksella. Joogaliikkeet kannattaa opetella ohjaajan avulla. Joogaopettajamme ovat koulutettuja ja osaavat ohjata sinua harrastamaan joogaa turvallisesti ja tehokkaasti.

Jooga ei ole suinkaan ainoa palvelu, jota tarjoamme. Palveluihimme kuuluvat myös kuntosalivalmennus ja personal trainerin palvelut. Mikäli haluat kuntoilla mahdollisimman monipuolisesti, voitkin yhdistellä näitä kaikkia palvelujamme monipuoliseksi kuntoilupaketiksi. Tule rohkeasti kokeilemaan ilmajoogaa, ja toteamaan sen kaikki hyvää tekevät vaikutukset keholle ja mielelle.

Paikkoja, joissa toimimme ovat muun muassa Nekala ja Kauppi, joten kaikki palvelumme ovat hyvin tavoitettavissa asutpa sitten missäpäin Tamperetta tahansa.

Ilmajooga Tampere

Ota yhteyttä ja tutustu palveluihimme

Palveluihimme kuuluu suosittu Ilmajooga Tampere

Henkilökohtainen valmentaja opettaa sinut harrastamaan ilmajoogaa turvallisesti. Ilmajooga on joogalaji, jota toteutetaan katosta roikkuvien liinojen avulla. Se vahvistaa tehokkaasti vatsan lihaksia ja venyvyyttä. Lisäksi se lisää kehonhallintaa. Se myös venyttää ja avaa selän lihasjäykkyyksiä. Liina jakaa kehon painoa ja ohjaa painovoimaa paremmin, joten sillä saa ohjattua painovoimaa paremmin tiettyihin kehonosiin. Suosittelemme, että aloitat ilmajoogan alkeet -tunnilla, jotta pääset kiinni lajiin mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Ilmajooga Tampere  * Emme jaa tietojasi.

  Ohjeita ensimmäiselle tunnille tuleville

  Kun tulet tunnille, pesethän jalkasi ensin. Olemme salissa ilman sukkia ja kenkiä. Vaatetuksen on hyvä olla ihonmyötäinen ja pitkähihainen sekä pitkälahkeinen. Housuissa ei saa olla vetoketjuja, sillä ne voivat vahingoittaa kankaita. Pitkät hiukset tulisi olla kiinni, jotta hiukset eivät takerru kankaisiin. Pinnejä tai nipsuja ei kannata tunneilla hiuksissa käyttää.

  Asiakkaidemme palautteita

  Kokemuksia ilmajoogasta

  Olen käynyt ilmajoogatunneilla nyt useita kertoja. Pidän tuntien rauhallisesta tunnelmasta, ohjaajan rauhallisesta ohjauksesta ja tunnin jälkeisestä olosta, jonka avulla jaksaa arkea paremmin. En voi kuin suositella lämpimästi muillekin näitä tunteja.
  Minttu
  Ilmajooga
  Kuulin ilmajoogasta ystävältäni. Hän suositteli sitä selkäkipuihini. Pelkäsin kokeilla lajia, sillä se näyttää hurjalta. Rohkenin kuitenkin alkeistunnille. Onneksi menin, sillä ohjaajan avulla pääsin peloistani ja se oli erittäin rentouttava kokemus. Selkäkivutkin helpottivat.
  Riitta
  Ilmajooga
  Olen täysin hurahtanut ilmajoogaan. Saan siitä niin paljon tietynlaista rauhaa ja harmoniaa elämääni. Se on vastapainoa työlle ja arkiselle kiireelle. Tietynlaista säpinää tarjoaa myös nettikasinot Suomi, joten rauhoittuminen muutaman kerran viikossa on tervetullutta.
  Tiina
  Ilmajooga
  Sain lahjakortin ilmajoogaan. Ensin mietin, että uskallanko mennä ollenkaan. Sain kuitenkin ystävän mukaan ja uskaltauduin. Se oli erittäin positiivinen kokemus. Selän kireät lihakset saivat venytystä, jota ne kaipasivat. Olo oli kuin uudesti syntynyt.
  Silja
  Ilmajooga

  Opi ilmajoogan salat ammattilaisen kanssa

  Jotkut kuvittelevat, ettei jooga ole kovinkaan tehokasta treeniä. Tämä ei pidä paikkaansa. Jooga on tehokasta kuntoilua ja lihastreeniä, joka kehittää kehonhallintaa.

  Ilmajoogalla on monia hyötyjä. Se auttaa moniin selkäkipuihin avaamalla ja venyttämällä selän kireitä lihaksia. Sillä on myös positiivinen vaikutus mieleen.

  Ilmajooga soveltuu monille ihmisille. On kuitenkin joitain rajoittavia tekijöitä, jolloin sitä ei voi harrastaa. Sitä ei suositella, mikäli henkilö sairastaa verenpainetautia. Myös viherkaihi, sydänvaivat, välilevytyrä ja raskaus ovat tiloja, jolloin ilmajoogaa tulee välttää. Lisäksi tasapainohäiriöt voivat olla rajoittavia tekijöitä ilmajoogan harrastamiselle.

  Jooga ei ole ainoa tarjoamamme palvelu. Voit tutustua sivuillamme tarjoamiimme palveluihin, joihin kuuluu muun muassa kuntosalivalmennus ja kuntotestaus.

  Ilmajooga Tampere
  Ilmajooga Tampere
  Ilmajooga Tampere

  Jooga on tehokasta lihashuoltoa ammattilaisen avulla

  Kaikki ohjaajat ovat koulutuksen saaneita ammattilaisia.

  Personal trainer Tampere tarjoaa monipuolisia palveluja. Ohjaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden avulla treenaaminen on turvallista ja tehokasta. Sinun ei siis tarvitse epäröidä.

  Kaikki tarjoamamme palvelut toteutetaan korkeiden standardien mukaan. Emme käytä yrityksessämme ohjaajia, joilla ei ole kulloinkin kyseessä olevaan palveluun tarkoitettua koulutusta.

  Ilmajooga Tampere on turvallinen muoto harrastaa liikuntaa. Voit luottaa valmentajiemme ammattitaitoon, joten sinun ei tarvitse huolehtia tuntien turvallisuudesta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, me vastaamme niihin mielellämme. Kysy siis rohkeasti! Mikäli sinusta tuntuu, että haluat pitää taukoa tunnilla, se on toki mahdollista. Ilmoita vain rohkeasti valmentajalle, että haluat pitää taukoa.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen