Pure Jooga On Aitoa Ja Rehellistä

post thumb
by Saara/ on 18 Nov 2021

Pure Jooga On Aitoa Ja Rehellistä

Pure jooga on aitoa ja rehellistä sekä elämän väristä joogaa. Tunneille kannustetaan osallistumaan juuri sellaisena kuin muutenkin olet. Näistä tunneista pääsee nauttimaan täysin vasta-alkaja, mutta myös pidemmälle ehtinyt konkari. Tässä joogassa pyritään kohtaamaan kaikki elämän värit, joita sinulle tarjotaan. Jokaisen mielestä jooga on erilaista ja niin saakin olla, koska jokainen oppii omalla tavallaan. Siksi jooga onkin yksi täydellisimmistä harrastuksista, koska sinun ei tarvitse mennä tiettyyn muottiin.

Pure jooga ja joogaa ilmassa

Joogassa on ohjaajalla tai opettajalla hyvin tärkeä merkitys. Jokaisella heistä on hyvin omintakeinen tapa ohjata. Kuka on iloinen, kuka räiskyvä ja kuka taas rauhallinen. Opettajalla on merkitystä siihen, millaisina väreinä sinä joogan näet. Myös vastavärejä on luovaa ajatella, koska ne täydentävät hyvin koko elämän kattavan väriympyrän. Joogan päämääränä on löytää se, mikä elämässä on kaikkein aidointa ja merkityksellisintä.

Ilmajooga Tampere tarjoaa hyvän vaihtoehdon joogan erilaisille vaihtoehdoille. Tämä ei ole mitään akrobatiaa, vaikka ilmassa osa tunnista ollaankin. Ilmajooga on täydellinen sinulle, jos haluat vahvistaa lihaksia, parantaa huomattavasti kehonhallintaa sekä liikkuvuutta tulee ikään kuin itsestään. Tämän on paras mahdollinen silloin, kun haluat päästä pois selkäkivuista. Ilmajoogan ideana on kuitenkin tarjota perinteinen asanaharjoitus eli liikkeitä tehdään ilmassa, kankaan sisässä sekä matolla.

Ilmajoogasta haastetta

Ilmajoogakankaan tarkoitus on tukea ja toisaalta avustaa liikkeissä. Tosin toisinaan se myös haastaa liikettä. Se tuo hyvän lisätuen samalla kuin se ohjaa kehon oikeaan linjaan sekä helpottaa liikkeen hahmotusta ja hallintaa. Se antaa mahdollisuuden tehdä taaksetaivutuksia tehokkaasti. Siinä kehittyy myös hartiarenkaan sekä rintakehän liikkuvuus. Joogan lajeja on paljon erilaisia, mutta kaikissa on sama tarkoitus oppia tuntemaan ja kehittämään itseään sekä kasvamaan henkisesti.